Knus en rustiek boshuisje in Friesland

Trek je terug in het Wylde Woud in dit romantische boshuisje. Via het priklicht kom je bij het tiny house. Het geeft een heerlijk gevoel om weer even ‘back to basic’ te gaan in de natuur. Je beschikt wel gewoon over je eigen badkamer. De sfeervolle privé-veranda wordt meteen uitgeroepen tot jullie favoriete plekje om gezellig te vertoeven.

Fantastische accommodatie met:

  • Heerlijk 'tiny houses' met eigen sanitair en een gezellige privé veranda
  • Perfect voor een romantische getaway
  • Airconditioning, slaap je op M-line matrassen
  • Boek hier → deze romantisch kamer via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

In dit boshuisje van het kleinschalige vakantiepark ’t Wylde Pad staat alles in het teken van relaxed en romantisch genieten. In de rustige omgeving van het Friese Twijzelerheide ervaar je pas echt wat onthaasten is. Het is er heerlijk rustig en een goede nachtrust is dus gegarandeerd. Daar zorgen ook de comfortabele M-line matrassen voor. Een heerlijk plekje is ook de veranda met comfortabele stoelen.

Je wordt wakker met de geluiden van de natuur. Maak eventueel gebruik van de ontbijtservice. Met een bakkersfiets worden de verse broodjes bij het boshuisje afgeleverd. Het vennetje op het vakantiepark is een ideaal plekje om te onthaasten met een goed boek of om samen te picknicken. Sluit de dag af bij een van de fire spots rond een romantisch kampvuur of bezoek de gezellige bar.

Knus en rustiek boshuisje in Friesland