Kasteelsuite met Queen-size bed en met een ligbad op pootjes

Waan je voor eventjes een echte prins en prinses in deze authentieke kasteelsuite met een heerlijk Queen-size bed en met een ligbad op pootjes! Een bijzonder plekje is ook het romantisch hoektorentje. Neem plaats op het fijne zitje en geniet van het geweldig uitzicht op de Kasteeltuin. Romantischer kan bijna niet!


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische kasteel suite met:

Beschrijving

Kasteel Terworm is een prachtig 14e-eeuws kasteel dat jullie terug brengt naar vervlogen tijden. Tijdens jullie verblijf slapen jullie in een authentieke kasteelsuite met stijlvol meubilair – met een ligbad op pootjes! Daarnaast beschikt de suite over een heerlijk Queen-size bed en vanuit het romantisch hoektorentje met zitgelegenheid voor twee, hebben jullie een geweldig uitzicht op de Kasteeltuin.

Schuif aan in het restaurant, voor een intiem diner, waar streek- en seizoensgerechten op het menu staan. Breng een bezoekje aan de bar of neem bij mooi weer plaats op het terras. Of wat dacht je van een wandeling door de magnifieke kasteeltuin met authentieke beplanting? De omgeving is ook uitstekend voor een wandel- en fietstocht door Zuid-Limburg. Maar ook een bezoekje aan Maastricht behoort tot de mogelijkheid.

Kasteelsuite met Queen-size bed en met een ligbad op pootjes