Romantisch overnacht in een écht kasteeltorentje

Op zoek naar een bijzondere romantische overnachting? Of altijd al in een écht kasteel willen overnachten? Verblijft dan in de torensuite van Kasteel Huis Bergh! Deze van oorsprong verdedigingstoren is ingericht als luxueuze suite en is van alle moderne gemakken voorzien. Boek je via Surprisefactory dan is het ontbijt inclusief!

Boek dit arrangement via Surprisefactory:

Beschrijving

Op zoek naar een bijzondere romantische overnachting? Of altijd al in een écht kasteel willen overnachten? Blijf dan slapen in deze torensuite van Kasteel Huis Bergh en proef de sfeer van weleer tussen de dikke kasteelmuren. De torensuite bestaan uit twee verdiepingen en de luxe inrichting laat niets te wensen over. De ronde vorm, de houten vloer en de kleine raampjes met glas-in-lood geven de suite een unieke sfeer. Op de eerste verdieping zijn de slaap- en de badkamer, op de tweede verdieping is een salon, klein keukentje en is er WiFi en een tv.

De torensuite heeft ook een eigen terras. Hier kunnen jullie genieten van de rust en het uitzicht op de slotgracht, het prachtig park en binnenplaats compleet met ophaalbrug. Kasteel Huis Bergh is gelegen vlakbij Arnhem en is één van de grotere kastelen van Nederland en heeft een uitgebreide kunstcollectie en wisselende tentoonstellingen.

Romantisch overnacht in een écht kasteeltorentje