Sprookjesachtig verblijf in een kasteel in Zuid-Limburg

Geniet samen van een sprookjesachtig verblijf in dit 18e eeuws kasteel in Zuid-Limburg. Jullie overnachten in de (luxe) kasteel suite, gelegen in het kasteelgedeelte. Deze luxe suite is voorzien van een whirlpoolbad en regendouche. Uiteraard is de suite smaakvol ingericht en hierdoor ook een lust voor het oog.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische kasteel suite met:

Beschrijving

Geniet samen van een sprookjesachtig verblijf in dit 18e eeuws kasteel in Zuid-Limburg. Jullie overnachten in de (luxe) Kasteel suite, die gelegen is in het historische kasteelgedeelte. De (luxe) Kasteel suites is voorzien van een inloop regendouche en een whirlpoolbad. Uiteraard is de suite smaakvol ingericht en hierdoor ook een lust voor het oog. luxe tweepersoonsbed van Swiss Sense.

Direct wanneer je de oprijlaan oprijdt van Kasteel Bloemendal, zullen jullie versteld staan van de schoonheid van dit Kasteel. Schuif aan in het exclusieve restaurant en bij mooi weer is het terras ook geopend. Ook een wandeling door de kasteeltuin is een echte aanrader. Of huur een fiets en verken één van de mooiste streken van Nederland; Zuid-Limburg. Het Drielandenpunt is zeker een bezoekje waard en ook Maastricht en Aken liggen vlakbij. Kortom, een prima plek voor een romantisch weekendje voor twee.

Sprookjesachtig verblijf in een kasteel in Zuid-Limburg