Samen bubbelen in de Zuid-Limburgse Heuvels

Deze bubbelbad-bungalow ligt midden in de Zuid-Limburgse heuvel, op Landal Hoog Vaals. Volop vermaak dus in op het vakantiepark zelf, maar je kunt er ook voor kiezen op je terug te trekken in deze fijne bungalow met buiten-bubbelbad. Een unieke plekje om vakantie te vieren met het hele gezin of lekker met zijn tweetjes.

Fantastische accommodatie met:

  • Luxe bubbelbad (overdekt en het gehele jaar te gebruiken)
  • Gelegen in de Zuid-Limburgse heuvels
  • Auping boxsprings en een houtkachel
  • Tip! Je vindt deze bungalow op Landal Hoog Vaals, gelegen midden in de Zuid-Limburgse heuvels

Beschrijving

Deze heerlijke bungalow met buiten-bubbelbad ligt in het prachtige en bijna on-Hollandse Zuid-Limburgse Heuvellandschap, vlakbij het Drielandenpunt. Deze bungalow met bubbelbad is smaakvol ingericht en hebben jullie alles binnen handbereik, voor een paar romantische dagen weg! In de zithoek staat een heerlijke houtkachel, is er een complete keuken, een badkamer met bubbelbad en er zijn twee slaapkamers met Auping boxsprings, die bij aankomst zijn opgemaakt. Vanuit de zit- en eethoek hebben jullie een mooi uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Door de openslaande tuindeuren stap je het terras op. Hier staat ook het royaal buiten-bubbelbad, die jullie het jaarrond kunnen gebruiken.

Deze bubbelbad-bungalow ligt op het goede vakantiepark: Landal Hoog Vaals. Indien gewenst kunnen jullie ook, gebruik maken van het binnenzwembad en de overige parkvoorzieningen van Landal Hoog Vaals.

Samen bubbelen in de Zuid-Limburgse Heuvels