Romantisch verblijf in Groningen in suite met bubbelbad en sauna

Deze sfeervolle en lichte suite zorgt dat de vakantiestemming er meteen goed inzit! Vanuit je vrijstaande bubbelbad kijk je uit over de zonsopkomst. Er is ook een infrarood sauna, waarin de warmte ervoor zorgt dat alle spanning wordt verdreven. Geniet daarna na op je balkon of voor de open haard.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

Wakker worden in de Sunrise Suite van Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek, dat is pas een goed begin van de dag. De zachte kleuren van de suite, de sauna, het bubbelbad, het comfortabele kingsize bed, het vele licht en de prachtige sunrise wandfoto, maken dat ontspanning en romantiek overheersen. Extra fijn zijn ook de airconditioning, het handige Bluetooth audiosysteem, de kleine koelkast en de koffie- en theefaciliteiten.

Het feit is echter dat Van der Valk Hotel-Groningen je nog meer heerlijke voorzieningen te bieden heeft! Schuif aan in de sfeervolle hotelbar voor een aperitiefje, voordat je je culinair laat verwennen in The Falcon Restaurant. Wil je graag je conditie op peil houden? Dan vind je in de fitnessruimte moderne apparatuur voor je work-out. Of laat je verleiden door de stad Groningen met zijn Martinitoren en het Groninger Museum. Een dagje strand op Schiermonnikoog is ook een topidee!

Romantisch verblijf in Groningen in suite met bubbelbad en sauna