Samen een weekendje bubbelen in de polder

Vanuit dit uitstekende Van der Valk hotel dat centraal gelegen is in de kop van Noord-Holland, kun je alle kanten op: Naar Texel, Alkmaar, Hoorn en de Noord-Hollandse kust. Wil je er een onvergetelijk romantisch weekendje van maken, boek dan de prachtige Exclusief Suite.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

Van der Valk Wieringermeer ligt in het noorden van Noord-Holland vlakbij de Afsluitdijk. Dit unieke plekje biedt het ideale decor voor een romantisch uitstapje met alleen maar oog voor elkaar. Het hotel doet daar nog een schepje bovenop met de Exclusief suites. Deze suite beschikt over een ruime open badkamer met sauna, inloop regendouche en een rond bubbelbad.

Begin jullie uitstapje goed door te klinken in de sfeervolle bar en met een heerlijk diner of lunch in het restaurant! Huur een fiets en ontdek de mooie omgeving. Een romantische strandwandeling hoort in deze contreien ook tot de mogelijkheden. Het is eveneens een aanrader om een dagje naar Texel te gaan. Bezoek dan zeker Ecomare waar jullie zeehonden kunnen bewonderen. Ook stadjes als Den Helder en Hoorn zijn het bezoeken waard.

Samen een weekendje bubbelen in de polder