Luxe wellness suite in hartje Utrecht met bubbelbad en sauna

Inntel Hotel Utrecht Centre is de perfecte bestemming om de pracht van Utrecht te ontdekken, zoals de grachten en de Dom. Maar eerst ga je lekker bubbelen in je privé-bubbelbad. Je hebt hier uitzicht over de stad. Of ontspan in het wellness centrum met panorama sauna, stoombad en binnenzwembad!

Fantastische accommodatie met:

  • Naast het centraal station: Utrecht ligt dus aan je voeten
  • De Wellness en Spasuite beschikken over een privé-bubbelbad
  • De Wellness beschikt naast het privé-bubbelbad ook over een privé-sauna
  • Ontspan in de Spa met: binnenzwembad, een panorama sauna en Turks stoombad
  • Boek hier → Hotel Utrecht Centre via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Blijf slapen in Hotel Utrecht Centre in hartje Utrecht. Reserveer hier de ‘wellness of de spa suite’ die beschikt over een kolossaal bubbelbad, die pal voor het raam staat. Slapen doen jullie in een kingsize bed en is de inrichting van de suite trendy en stijlvol! Bezoek Utrecht, want deze stad heeft veel te bieden: shoppen, beklim de Domtoren en maak een boottocht door de grachten. Bij terugkomst in het hotel kunnen jullie bubbelen in jullie eigen bubbelbad maar ook het restaurant en de Spa zijn echte aanraders.

De Spa is een geweldige aanvulling op jullie verblijf. Zwemmen en ontspannen in de Finse panorama sauna en het Turks stoombad. Bijzonder is ook de Fitness Gym, welke een uitzicht biedt op Rotterdam. Door deze fijne faciliteiten is Hotel Utrecht Centre een zeer compleet hotel op slechts 200 meter van het centraal station van Utrecht.

Luxe wellness suite in hartje Utrecht met bubbelbad en sauna