VIP suite in Tilburg met bubbelbad en sauna

Kom samen genieten in deze Exclusieve Suite bij Van der Valk Tilburg. Deze suite is perfect voor een of misschien wel 2 of 3 romantische nachtjes. Proost in het vrijstaande bubbelbad op jullie liefde. Of gaan jullie eerst in de sauna? Bovendien ligt de bruisende stad Tilburg op jullie te wachten.

Fantastische suite met:

Beschrijving

Bij aankomst in je VIP suite in Tilburg staat de fles bubbels klaar. Er is een stijlvol en gezellig zitgedeelte om te klinken op een goed begin van jullie uitstapje. Of wat dacht je van lekker in het bubbelbad met een glaasje bubbels erbij, dat is beslist VIP-waardig! Daarnaast is er ook een 1-persoons infrarood sauna. Als VIP stel je natuurlijk ook wel prijs op: een kingsize bed, smart-tv, koelkast, airco, balkon en koffie- en theefaciliteiten.

Is het doel van jouw uitstapje intens ontspannen? Dan zit je bij Van der Valk Hotel Tilburg goed, want er is een mooi binnenzwembad en wellness centrum op de 7de verdieping. Je kunt hier ook een massage boeken. Waag je graag een gokje? Beleef dan een topavond in Jack’s Casino, dat bij het hotel ligt. Samen eropuit? Duik het gezellige centrum van Tilburg in, bezoek de Efteling of verken de Loonse en Drunense Duinen.

VIP suite in Tilburg met bubbelbad en sauna