Suite met whirlpool, sauna en uitzicht op het Friese landschap

Deze super-elegante, ruime suite is de perfecte bestemming voor een romantische overnachting tussen de Friese meren. Begin meteen goed door samen te bubbelen in de whirlpool of blaas stoom af in de sauna. Extra sfeervol is het zitje met open haard. Perfect om op te warmen na een dagje dwalen door het Friese landschap.

Fantastische suite met:

Beschrijving

In deze zeer ruime, elegante en luxe suite van Van der Valk Hotel Sneek is aan alles gedacht. De rustgevende kleuren, elegante meubels en moderne voorzieningen zijn perfect op elkaar afgestemd. Er is een prachtig woongedeelte met zitje en een openhaard. Loop van daaruit naar het slaapgedeelte dat direct in verbinding staat met de luxe wellness badkamer met whirlpool, sauna en duo hemeldouche. Er is tevens een balkon, airco, koelkastje en Nespresso apparaat.

Ben je lekker tot jezelf gekomen in je superior suite in Hotel Sneek? Dan is het tijd om in actie te komen. Dat kan in de megamoderne ‘gym’ van het hotel. Bij dit Van der Valk Hotel kun je niet alleen fietsen en e-choppers huren, maar ook een elektrische sloep. Vaar over het Sneekermeer of door het centrum van Sneek. Wist je al dat je vanuit het hotel zo de natuur van het Rasterhoff Park in wandelt, met o.a. Schotse Hooglanders en een waterval.

Suite met whirlpool, sauna en uitzicht op het Friese landschap