Wellness en romantiek in het gezellige Haarlem

Van der Valk Haarlem is een heerlijke plek als uitvalbasis om de mooiste plekjes rondom Haarlem te verkennen. Als gast wacht je altijd een warm welkom. Na een druk dagje kunnen jullie heerlijk relaxen in de Wellness Suite met bubbelbad en sauna.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

Van der Valk Haarlem staat voor op en top samen genieten. Op de eerste plaats bieden de heerlijke hotelkamers alle comfort. Of boek een luxe suite voor nog meer romantiek, zoals de Wellness Suite, met een moderne en hedendaagse styling. Je zou deze suite bijna niet meer willen verlaten! Maar Van der Valk Haarlem en de omgeving hebben nog veel meer verrassingen in petto. Drink samen een glaasje in de hotelbar en schuif aan in het restaurant voor een romantisch diner.

Haarlem is een sfeervol stadje met een historisch hart met grachten, oude panden, hofjes en gezellige winkelstraatjes. Er zijn ook vele cafeetjes waar het heerlijk toeven is. Jullie zijn vanuit het hotel ook zo in Amsterdam of ga samen naar de kust en maak een romantische strandwandeling in Zandvoort of Bloemendaal. Het is ook een goed idee om bij het hotel fietsen te huren en op een sportieve en ontspannen manier de omgeving te verkennen.

Wellness en romantiek in het gezellige Haarlem