Bijzonder overnachten in deze design suite in hartje Arnhem

Hotel Haarhuis ligt in hartje Arnhem en is ingericht met een mooie combinatie van modern en klassiek. Deze unike mix komt ook terug in de diverse hotelkamers en luxe suite’s. Na een dagje Arnhem kun je heerlijk ontspannen in de hotelspa en op het roofterras. Zowel de Loft als de Signature Suite met een luxe vrijstaande ligbad is perfect voor een romantische overnachting.

Fantastische accommodatie met:

  • Zeer goede beoordelingen
  • Het winkel- en uitgaansgebied, met bars en restaurants, vind je op wandelafstand
  • Boek de signature-suite met: kingsize bed, vrijstaand ligbad en badkamer met regendouche
  • Boek hier → Hotel Haarhuis via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Hotel Haarhuis is gevestigd in een oud en karakteristiek pand uit 1918 in hartje Arnhem. De inrichting alsook het interieur is geïnspireerd op de jaren 20, de eeuw waarin het hotel is opgericht, tot en met het heden. Hierdoor is het een bijzonder hotel, met een mooie mix van luxe, modern en klassiek. Deze mix komt ook terug in de diverse hotelkamers en suite’s. Op en top luxe krijg je als je de Loft of de Signature Suite reserveert.

Deze twee suite’s zijn bijzonder vormgegeven en beschikken over fijne kingsize bedden. De luxe Signature Suite heeft een luxe vrijstaande ligbad en de Loft beschikt over een regendouche. Nog een voordeel van Hotel Haarhuis is de ligging tegenover het Centraal Station van Arnhem. Je wandelt zo het karakteristieke centrum in. Na een ontdekkingstocht door de stad, kun je zalig tot rust komen in de hotelspa of een cocktail bestellen op het fenomenale rooftop terras. Wil je graag je conditie op peil houden? Dan vind je in dit hotel ook uitstekende fitnessvoorzieningen.

Bijzonder overnachten in deze design suite in hartje Arnhem