Wellness Suite met een rond bubbelbad, sauna en kingsize bed

Hotel Emmeloord biedt je een fijn verblijf in het uitgestrekte landschap van Flevoland. Ontdek de prachtige natuur in de Noordoostpolder, winkelen in Emmeloord en in Bataviastad. Na een actief dagje kun je heerlijk tot rust komen in de stijlvolle Wellness suite met bubbelbad en een heerlijk royaal bed

Fantastische wellness suite met:

Beschrijving

Wil je je geliefde verrassen met een weekendje weg in een luxe suite met bubbelbad? Dan heeft Hotel Emmeloord datgene wat je zoekt. Vertoef bijvoorbeeld in de Wellness suite met een rond bubbelbad, sauna en een heerlijk kingsize bed. Of ontdek een van de andere luxe suites zoals Junior suite of de Classic suite. Ook deze suite beschikken over een bubbelbad.

Schuif aan in het restaurant voor een heerlijk diner in een romantische sfeer en sluit de avond af met een drankje in de bar. Wat staat er de volgende dag op het programma? Een bezoekje aan de Orchideeën Hoeve, een tochtje met de Veerboot van Urk naar Enkhuizen, winkelen in Batavia Stad Fashion Outlet of bezoek Aviodrome. Oftewel, volop keuze! Waar kiezen jullie voor?

Wellness Suite met een rond bubbelbad, sauna en kingsize bed