Weekendje voor 2 in een suite met hartvormig bubbelbad in Assen

De Love Suite van Van der Valk Hotel Assen is een geweldig adresje voor een weekend vol romantiek. De suite is stijlvol ingericht en voorzien van een heerlijk kingsize bed en een hartvormig bubbelbad! Trek een fles bubbels open en geniet van een avond bomvol romantiek.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

De Love Suite van Van der Valk Hotel Assen is een geweldig vakantieadresje voor een weekend vol romantiek en luxe. De Love suite is stijlvol ingericht en voorzien van een heerlijk kingsize bed, een sfeerhaard en een comfortabele zithoek. Maar de echte eyecatcher is natuurlijk het hartvormig bubbelbad! Speel je eigen favoriete muziek af via het bluetoothsysteem, trek een fles bubbels open en geniet van een avond bomvol romantiek.

Of jullie nu een weekendje op pad willen in de natuur of de gezelligheid van de stad zoeken, vanuit Van der Valk Assen – kunnen jullie alle kanten op. Ook voor culinair genieten is Van der Valk Assen jullie adres! Schuif aan in restaurant 28Dining, geniet van een lazy sunday brunch of een high tea. Het kan allemaal! Voor nog meer ontspanning is er een binnenzwembad, een sauna en bij LOFF Boutique en Wellness kun je terecht voor diverse beauty- en massage behandelingen. Lievere de frisse buitenlucht opsnuiven? Duik dan de Drentse natuur in.

Weekendje voor 2 in een suite met hartvormig bubbelbad in Assen