Heerlijk ruime Drentse Wellness Suite

Wauw wat een heerlijke Wellness Suite! De luxe badkamer is meteen je favoriete plekje, vanwege de ruime traditionele Finse sauna. Of wat dacht je van samen relaxen in het 2-persoons bubbelbad? Je kunt ook eerst stoom afblazen in de stoomdouche. Slapen doen jullie op het fijne bed en ook de zithoek is een heerlijke plek. Als dat niet genieten wordt!


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

  • Zeer ruime en sfeervol ingerichte suite
  • Apart zitgedeelte met zithoek met flat-screen tv
  • Met een bubbelbad, stoomdouche en Finse sauna
  • Muziek via een Bluetoothsysteem in de badkamer
  • Interesse? Boek hier de Wellness Suite via Booking!

Beschrijving

In deze wellness suite van het Van der Valk Hotel Assen in Drenthe is alle tijd en ruimte voor romantiek. Trek je samen terug in de privacy en de luxe sfeer van jullie wellness suite met een aangename zithoek, flatscreen-tv, minibar, airco en koffie- en theefaciliteiten. In de luxe badkamer met stoomdouche, bubbelbad en sauna is bovendien ook een Bluetoothsysteem aanwezig, zodat je je eigen muziek kunt uitkiezen.

In het Van der Valk hotel is eveneens een wellness- en sportcentrum met binnenzwembad en fitnessruimte. Je kunt ook een beauty behandeling of massage ondergaan. Of trek eropuit in de natuur van Drenthe; te voet of huur een fiets of e-chopper. Dwaal door bossen en heidevelden, bezoek de hunebedden, kom tot rust aan de rand van een mystiek vennetje of ervaar de charme van de Drentse dorpen. Sluit de dag af met een zalig diner in het restaurant van het Van der Valk Hotel Assen.

Heerlijk ruime Drentse Wellness Suite