Hemels slapen in een rode kapelletje in Friesland

Dit charmante kapelletje ligt in een heerlijke groene oase, midden op het Friese platteland. Een heerlijk adresje waar je ver weg bent van alle drukte. Het kapelletje is geschikt voor 2 personen en dankzij de houten vloer, het antieke meubilair en de authentieke details, heeft het kapelletje een romantische en rustieke uitstraling.

Fantastisch Kapelletje met:

Beschrijving

Dit charmante kapelletje ligt in een heerlijke groene oase, midden op het Friese platteland. Een heerlijk adresje waar je ver weg bent van alle drukte. Het kapelletje is geschikt voor 2 personen en door de houten vloer, de kloosterramen, het antiek meubilair en het klassieke behang krijgt het geheel een warme en romantische uitstraling. De open haard en de ruime bedstede maken het geheel extra sfeervol.

Koken kan op het 2 pits kooktoestel en ook basis kookgerei en servies is aanwezig. Ook een waterkoker en een koffiezetapparaat met filter vind je in het kapelletje. Het rode kapelletje heeft centrale verwarming en is dus het jaarrond boekbaar. Op het terrein is ook een hout gestookte sauna. Deze kun je huren voor een uurtje. Het enige nadeeltje is de sanitair. Deze is centraal gelegen op enkele meters afstand.

Hemels slapen in een rode kapelletje in Friesland