Ontspannen in een voormalig gerechtsgebouw!

Je zult aangenaam verrast zijn door de luxe entourage en gastvrijheid van het historisch gerechtsgebouw in Heerenveen, dat is omgetoverd tot een stijlvol Boutique hotel met 15 suites, die prachtig zijn gestyled. Heerlijk wegdromen doe je in het kingsize bed en kom tot rust in het vrijstaand ligbad met de heerlijk geurende producten van Rituals.

Boek dit mooi hotel:

  • Monumentaal pand in hartje stad
  • Luxe kamers en stijlvol restaurant
  • Je wandel zo de binnenstad in
  • Boek hier → via Voordeeluitjes

Beschrijving

In hartje Heerenveen ligt ’t Gerecht. Dit voormalig historisch gerechtsgebouw is omgetoverd tot een stijlvol en luxe Boutique hotel met een chique Grandcafé. Het Boutique hotel heeft 15 suites, die elk op geheel eigen wijze zijn ingericht en gestyled met warme kleuren en prachtig behang. De kingsize bedden zijn uiterst comfortabel en staat er ook een heerlijk geurend assortiment zeepproducten van Rituals klaar. In het midden van de kamer vind je als pronkstuk, een vrijstaand ligbad. Na een heerlijk nachtje ben je welkom in de plafondzaal voor een uitgebreid ontbijtje.

Overnachten is hier een genoot! Geniet van de luxe entourage en gastvrijheid. Door de centrale ligging in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken.

Ontspannen in een voormalig gerechtsgebouw!