Geniet van de indrukwekkende sterrenhemel vanuit je tiny house

Midden op het Twentse boerenland kun je overnachten in dit tiny house. Hier kun je het landleven ruiken en voelen. Het huisje is slecht 16 vierkante meter, maar zeer doordacht en compleet ingericht. Vanuit je comfortabele bed kijk je door een transparante koepel rechtstreeks naar de indrukwekkende sterrenhemel.

Fantastische accommodatie met:

  • Op het boerenland bij een biologische boer
  • Vanuit het bed de sterrenhemel bewonderen
  • Het huisje is voorzien van een telescoop
  • Het tiny house is volledig recyclebaar
  • Boek hier → dit tiny house via Natuurhuisje

Beschrijving

Midden op het Twentse boerenland kun je overnachten in dit tiny house (16 m2). Niet alleen kun je het landleven ruiken en voelen ook vind je er rust en kun je, tijdens een wandeling over het erf, zomaar oog in oog komen met het oudhollandse Brandrode rund. Het huisje is slecht 16 vierkante meter, maar zeer doordacht en compleet ingericht en hier door heerlijk comfortabel. Naast een keukentje en luxe douche en toilet, beschikt het huisje ook over een fijn bed dat gesitueerd is onder een transparante koepel, waardoor je vanuit het bed naar de indrukwekkende sterrenhemel kunt kijken.

Maar ook buiten en rondom het tiny house is het genieten! Lekker relaxen kan op je eigen houten veranda met tuinmeubilair. Hier kun je bij mooi weer even ontspannen met een kopje koffie of koel drankje. Het tiny house ligt op een biologische boerderij en is er ook een uitstekend restaurant, waar veelal wordt gekookt met streekproducten. Goed om te weten: Het tiny house is voorzien van een verwarming, dus ook in de koudere maanden ben je welkom.

Geniet van de indrukwekkende sterrenhemel vanuit je tiny house