Optimaal relaxen in een luxe kamer met toegang tot wellness

Samen toe aan een verwen weekendje? Ga dan naar (wellness) Fort Resort Beemster! De luxe kamers huizen in een uniek Fort. Hier slapen jullie op een heerlijk bed en vanuit de luxe hotelkamer wandel je zo naar de super-de-luxe Spa. Geniet in de sauna, in het kruidenbad en neem een duik in de natuurlijke zwemvijver.

Fantastische hotelkamer met:

  • Royale hotelkamer van 40 m²
  • Prachtig uitzicht over de fort gracht
  • Slapen in een handgemaakt Nilson bed
  • Vanuit het wellness gedeelte wandel je zo naar je hotelkamer
  • Interesse? Boek hier de luxe hotelkamer via Booking!

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Alle kamers en suites zijn elegant ingericht. Een goede nachtrust is gegarandeerd, dankzij de handgemaakte Nilson bedden. Ook een luxe badkamer ontbreekt niet. Badjassen zijn eveneens aanwezig. Je loopt vanuit je kamer in je badjas zo naar de Spa & Wellness. Verder beschikt je kamer over wifi, televisie en een kluis. Je kunt ook een beroep doen op de gratis roomservice. Diverse kamers en suites bieden een mooi uitzicht over de gracht van het fort.

Fort Beemster is jouw perfecte bestemming als je uit bent op pure wellness en intens ontspannen. In de duurzame Spa & Wellness vind je bijzondere sauna’s, waaronder een panoramasauna met uitzicht over de Beemster en een kelosauna. Daarnaast is er een kruidenbad, een zoutbad om ontspannen in te ‘floaten’, een meditatietuin, blotevoetenpad, een strandje, natuurmeer, ligweide en nog veel meer. Je kunt ook massages en wellness rituelen ondergaan.

Met zoveel wellnessmogelijkheden zou je het fort niet meer willen verlaten, maar de omgeving heeft ook veel moois te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het authentieke Volendam, bekend om zijn klederdracht. De typisch Hollandse Zaanse Schans met zijn bekende molens ligt op maar 12 km afstand. Een dagje Amsterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Of zoek de natuur op en ga lekker wandelen door de duinen en uitwaaien aan zee op het strand van Castricum aan Zee.

Optimaal relaxen in een luxe kamer met toegang tot wellness