Logeren en dineren in hartje Leeuwarden

Oranje hotel Leeuwarden is een karakteristieke stadshotel, midden in historische hart van Leeuwarden. Aan comfort geen gebrek; de hotelkamers zijn ingericht met zalige bedden, een Nespresso apparaat en een luxe badkamer. Kortom, het Oranje hotel is een heerlijke uitvalsbasis voor een paar (romantische) dagen in de Friese hoofdstad.

Fantastisch hotel met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Oranje hotel Leeuwarden is gevestigd in een mooi pand, in het historische hart van Leeuwarden. Het hotel is uitstekend bereikbaar en er is eveneens parkeergelegenheid aanwezig. Alle hotelkamers zijn stijlvol, eigentijds en van alle moderne gemakken voorzien. Zoals zalige bedden en een luxe badkamer en een Nespresso apparaat. Na een middagje wandelen en shoppen in Leeuwarden, is het dus heerlijk om je terug te trekken op je hotelkamer. Maar ook in de lounge of op het zonnige terras met een kop koffie of een ander lekker drankje is het genieten. Voor een romantisch diner zijn jullie welkom in een van de restaurants op steenworp afstand van het hotel.

Oranje hotel Leeuwarden is dus een perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen Leeuwarden! Een echte ‘must sees’ op loopafstand zijn: het Fries Museum, de voormalige gevangenis De Blokhuispoort en Natuurmuseum Fryslân. Een leuke tip voor een romantisch uitje is het wandelen van de Poëzieroute van Leeuwarden.

Logeren en dineren in hartje Leeuwarden