Duurzame lodge met privé-zwembad en privé-sauna

Luxe en duurzaamheid? Dat gaat hier in het hart van de Friese natuur hand in hand! Hier beleef je de romantiek op unieke wijze. Deze zalige lodge blinkt uit in innovatie: zoveel mogelijk is geautomatiseerd en er wordt energie opgewekt met zonnepanelen. Deze unbrick lodge met privé-zwembad én -sauna is een wereld op zich om te ontdekken!

Fantastische accommodatie met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

De unbrick lodge ligt op het zowel intieme als ruim opgezette vakantiepark Brinckerduyn in het Friese Appelscha. Je wordt overrompeld door het buitenleven-gevoel, maar je ervaart op-en-top luxe, vanwege de hightech voorzieningen. Je slaapt op zalige M-line bedden en zet een kopje koffie met het Nespresso apparaat. Of wat dacht je van kokkerellen in een Snaidero designkeuken? Kies een flesje wijn uit je gevulde wijnklimaatkast. Eindelijk heb je weer tijd voor elkaar en een ontspannen borrel!

Maar er zijn nog meer fijne voorzieningen, waarom je moet kiezen voor deze duurzame lodge. Zo heb je de beschikking over een privé-zwembad, dat het hele jaar door verwarmd is. De klimaatregeling in de lodge zorgt dat het binnen altijd aangenaam is. Er is eveneens een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen. Andere hoogtepunten op dit knus parkje zijn: de padelbaan, de yogatuin, het bootcamp station en het clubhuis voor een hapje, drankje, bordspellen, sportartikelen en informatie over activiteiten in de omgeving.

Duurzame lodge met privé-zwembad en privé-sauna