Romantisch en rustgevend weekend in de Veluwse bossen

Tussen het groen van de Veluwe ligt een sfeervol Tiny House verborgen. Lekker klein en knus, maar zonder dat je hier iets mist. Geniet van rust, ruimte en de frisse boslucht, geniet van een zen-momentje in de hangmatten en laat je verrassen door de sfeervolle en slimme inrichting van dit knus huisje.

Fantastische Tiny House met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Is groots, luxe en pompeus niet voor jou weggelegd en wil je je alleen maar focussen op wat echt belangrijk is? Dan is dit Tiny House echt iets voor jou! De natuurlijke details in de vormgeving en de intelligente inrichting zorgen voor leuke verrassingen. Er is een zalig 2-persoonsbed, een praktische keuken en een badkamer met douche. Op de gedeelde binnenplaats is het heerlijk toeven op de loungebanken en diverse hangmatten.

Dit (romantische) Tiny House ligt op EuroParcs De Zanding vlak bij het dorpje Otterlo op de Veluwe. Eenmaal lekker tot jezelf gekomen, neem dan een duik in het overdekt zwembad of ga samen relaxen op het strand aan het natuurmeer. Ook horeca is ruim aanwezig. Dan lokt ook nog de natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe; ga heerlijk wandelen of fietsen. Of bezoek het Kröller-Müller Museum of Paleis ’t Loo.

Romantisch en rustgevend weekend in de Veluwse bossen