Geniet van natuur en wellness op een designhotel op de Veluwe

De Roode Schuur is een kleinschalig hotel, midden op het platteland van Gelderland! Opvallend is het ronde rieten dak van het hotel. Duik de natuur in en relax in de sauna. Je overnacht in stijlvolle suites, elk met een eigen sfeer en in de vroege morgen staat er een vers ontbijt voor jullie klaar.

Fantastische designhotel met:

  • Designhotel op de Veluwe
  • Kleinschalig hotel op de Veluwe
  • Wellness en massage faciliteiten
  • De suites zijn ingericht in diverse interieur-stijlen

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Betekent romantiek voor jullie samen van de natuur genieten, dan is Hotel De Rode Schuur een goede tip voor een romantisch weekendje weg. Dit hotel ligt in de natuur van de Veluwe en de talrijke wandel- en fietsroutes beginnen pal voor de deur. De natuurlijke sfeer wordt ook doorgetrokken in het design van het hotel. Jullie verblijven hier in een echte schuur, maar wel met een moderne inrichting en luxe faciliteiten. Op en top luxe genieten kan in de superior- of de royal suite, die elk beschikken over een bubbelbad. Jullie uitstapje begint meteen goed!

Het hotel beschikt ook over een wellnessruimte met een sauna en er worden ook massagebehandelingen aangeboden. Bovendien is het ook mogelijk om fietsen te huren in het hotel.

Geniet van natuur en wellness op een designhotel op de Veluwe