Slapen in de Toren Suite van Chateau Wittem in Zuid-Limburg

In het sprookjesachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap ligt dit romantische Chateau! Het Chateau is een fijne mix van luxe, een chique inrichting, een uitstekende service en een geweldige keuken. Slapen doen jullie in de Toren Suite, de meest romantische suite van het Château. De Toren Suite is stijlvol ingericht en door de ronde vorm en de karakteristieke raampjes, krijg je een schitterend uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

Fantastische Chateau met:

  • Luxe ingerichte (toren) suites met gratis wifi
  • Gelegen in het Geuldal vlakbij Aken en Maastricht
  • Het Chateau heeft een parktuin met een slotgracht
  • Eigen restaurant met geweldige keuken en wijnkelder
  • Boek hier → de Toren Suite via Booking

Beschrijving

Wie droomt er nou niet van om eens een kasteelheer of -vrouw te zijn? Dit is mogelijk in Chateau Wittem in Zuid-Limburg. Je wordt ontvangen door een butler, die je naar een van de fijne hotelkamers begeleid. Daarbij kunnen we de sfeervol ingerichte Toren Suite echt aanraden. De Toren Suite is royaal en slaap je op een zalig boxspring bed. Er is ook een stijlvolle zithoek en in de badkamer vind je een ruime inloop regendouche. De badjas, handdoeken en fijne toiletartikelen liggen voor je klaar. Maar ook de andere hotelkamers zijn heerlijk!

Chateau Wittem heeft een uitstekende keuken waar hoog opgeleide koks de scepter zwaaien. De sommelier van het kasteel draagt zorg voor een gevarieerde wijnkaart met fraaie wijnen. Maak na de maaltijd gerust een heerlijke wandeling in de geweldige kasteeltuin. Je kunt ook een bezoekje brengen aan het nabij (200 meter) gelegen Redemptoristenklooster.

Het Chateau is een uitstekende uitvalsbasis om de omliggende steden te bezoeken. Binnen twintig autominuten ben je in Maastricht, Aken of Luik. Daarnaast is het Geuldal zeer geschikt om lange wandelingen of mooie fietstochten te maken. Pik een terrasje in de dorpjes Gulpen en Valkenburg. Ook de militaire begraafplaats van Margraten en het drielandenpunt in Vaals zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard.

Slapen in de Toren Suite van Chateau Wittem in Zuid-Limburg