Vorstelijke slapen in Kasteel de Hoogenweerth nabij Maastricht

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth is schitterend gelegen op een privé-domein aan de Maas, op slechts 3 kilometer van hartje Maastricht. Het is een perfecte plek om samen te genieten van luxe, rust en natuur! Na een middagje Maastricht of dwalen door Zuid-Limbug, is het dan ook zalig thuiskomen in de luxe suite met een fijn bed en een royaal vrijstaand bad.

Fantastische accommodatie met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Landgoed Kasteel de Hoogenweerth is schitterend gelegen op een privé-domein aan de Maas, op slechts 3 kilometer van hartje Maastricht. Ook de Sint-Pietersberg en de ENCI-groeve liggen vlakbij. Na een bezoekje aan deze bijzondere bezienswaardigheden is het heerlijk thuiskomen en één van de twee luxe suite’s van Kasteel de Hoogenweerth. De suite’s beschikken over zalige bedden en een ensuite badkamer met een royaal vrijstaand bad. Uiteraard is de geheel suite schitterend ingericht.

Na een heerlijke nacht in het kasteel word je verrast met een uitgebreid ontbijt. Bij mooi weer kan het ontbijt ook in de tuin worden geserveerd. Als dat geen vorstelijk begin van de dag is! Bovendien kijk je vanuit de suite uit over de tuin en de Maas. Hier ben je er dus echt even helemaal tussenuit. Kortom, staat een romantische kasteelervaring op jouw bucketlijstje? Dan ben je bij Kasteel de Hoogenweerth aan het juiste adres.

Vorstelijke slapen in Kasteel de Hoogenweerth nabij Maastricht